UkrDating - знакомства в Украине
Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

СпортОнлайн.ua - Новости спорта в Украине и мире

Igor, 44 - 25 декабря 2013 15:11

Все
Вам 30 рокiв... Час влаштовувати ревiзiю?

Автор: Ольга МИХАЙЛИЦЬКА

Колись давним-давно, як здаеться нинi, а насправдi лише якихось 15 рокiв тому, вам здавалося, що 30 рокiв - це дуже багато, це середина життя чи майже старiсть... А рокiв 5 чи 10 тому ви думали, що до 30 рокiв у вас буде все - щаслива сiм'я з дiтьми, друзями, веселими вечiрнiми посиденьками, вiдпустками на модних курортах, будинок вашоi мрii з камiном i бiблiотекою, дуже вдала кар'ера... Сьогоднi ви вперше, прикрашаючи iменинний торт, не стали виводити заповiтну цифру...
Десь так пiд тридцять - рокiв на десять ранiше, нiж у чоловiкiв! - практично в кожноi жiнки починаються життевi метання i перше серйозне пiдбиття пiдсумкiв. Хоч що кажiть, але вiк цей - своерiдний рубiж мiж юнiстю i дорослим життям. А тому саме в цьому вiцi вiдбуваеться перша велика переоцiнка цiнностей.
Юностi притаманний максималiзм - хоч як банально звучить ця фраза, але справдi, стаючи старшими, ближче до тридцяти, ми набагато тверезiше оцiнюемо своi можливостi та перспективи. Звичайно, завжди потрiбно сподiватися на краще, працювати над собою, але... Наталка, наприклад, навряд чи вже стане дружиною мiльйонера... вона свiй вибiр зробила, i, щиро бажаючи друзям найкращого, все ж таки - провiвши нескладний аналiз - прогнозуемо цiй сiм'i середнiй статок. Свiтлана вже навряд чи стане знаменитим музикантом, тому що безнадiйно покинула серйознi заняття музикою i успiшно будуе кар'еру в зовсiм iншiй галузi. Та й це - лише припущення, тому що життя повне сюрпризiв i несподiваних поворотiв. Просто чомусь саме напередоднi першого поважного ювiлею ми починаемо шкодувати за тим, що не зроблено чи що не вiдбулося. Так, може, рiч не у вiцi як такому - вiн перетворюеться на фатальну вiху виключно в нашiй уявi? I коли вона буде вже позаду, ви зрозумiете, що нiчого страшного, власне, не сталося. Все залишилося, як i ранiше... Точнiше, майже все. Змiнитися може й повинно все тiльки на краще - якщо поставитися до дати прагматично й провести ревiзiю свого життя. Отже...
Особисте життя
Подруги
Шкалу своерiдних жiночих цiнностей я невипадково розпочну саме з подруг. Рiч у тiм, що, як з'ясувалося, справжньою цiннiстю в нашому життi, що так швидко мiняеться, е саме вони. Та це, зрозумiло, стосуеться лише справжнiх подруг, а не просто приятельок.
У 20 рокiв ми ставимося до них дуже легковажно, наiвно вважаючи, що, посварившись з однiею, легко знайдемо iншу. Багато хто, наприклад, узагалi не мае подруг, вбачаючи в них лише конкуренток у боротьбi за чоловiкiв.
Усi цi помилки часто призводять до того, що коли нам стае справдi погано, поруч просто немае близьких людей. Адже, хай там як, а з батьками довiрливi стосунки мають не так уже й багато з нас, а чоловiки - це взагалi iстоти дуже незрозумiлi. Багато хто з них (навiть у шлюбi) навiть не бажае нас вислухати, будучи переконаними, що в жiнки мае бути завжди чудовий настрiй, а рiзнi життевi метання та негаразди - це лише плiд нашоi буйноi фантазii чи наслiдок ПМС. Коротше, "вирiшуй сама своi нiкчемнi жiночi проблеми"!
Звичайно, коли ми зовсiм молодi та наiвнi, нам здаеться, що наше життя неодмiнно складеться, мов у казцi, i що нiяких проблем i складнощiв у ньому не буде. На жаль, так не бувае! I навiть якщо суто зовнiшньо наше життя й справдi виглядае дуже благополучно (дружня сiм'я, хороша робота, тощо), це не означае, що нам не потрiбна пiдтримка. I тут без справжнiх подруг нам просто не обiйтися. I чим довше ви з ними знайомi, тим краще. Спiльне минуле - це своерiдний мiсток до порозумiння. Iнодi достатньо мовити лише кiлька слiв! До речi, мене завжди дивувала любов американцiв до психоаналiтикiв. Напевно, в них просто немае справжнiх друзiв! Повiрте, що жодний найпрофесiональнiший психоаналiтик не зможе пiдтримати вас краще, нiж близька подруга, яка знае вас рокiв 10-15!
Пiдсумовуючи сказане, я дуже раджу вам дбайливiше ставитися до подруг i навчатися мистецтву дружби. Повiрте, без цього жити вам буде дуже важко!
Чоловiки
Кожна з нас до 30 рокiв накопичуе досить багатий (на жаль, не завжди позитивний) досвiд стосункiв iз ними. Та незалежно вiд того, як складаеться життя, бiльшiсть iз нас доходить трьох основних висновкiв:
1. Дii чоловiка неможливо пояснити i зрозумiти.
2. Навiть iз найближчим вам чоловiком не можна бути АБСОЛЮТНО чесною.
3. Без чоловiка, на жаль, у життi обiйтися важко.
Тепер зупинiмося на цих трьох постулатах докладнiше.
Почнемо з того, що ви вже й так достеменно знаете: мозок чоловiка й жiнки влаштований по-рiзному, отже, зрозумiти та пояснити думки i дii один одного нам дуже складно. Ми - практично люди з рiзних планет. А якщо це так, то який сенс ображатися на iнопланетян? Ну не зателефонував вiн, коли обiцяв, або не змiг знайти в холодильнику приготований для нього обiд! Ну то й що?!
Слiд сказати, що пiсля того, як я перейнялася думкою про рiзну будову наших мiзкiв, жити менi стало значно легше. Просто не потрiбно намагатися пояснювати його вчинки з погляду своеi логiки. В нього вона зовсiм iнша!
Тепер щодо другого постулату. Нi, я не хочу сказати, що в чоловiкiв не слiд закохуватися. I вже тим паче я не хочу сказати, що iм потрiбно повсякчас брехати. Йдеться тут, швидше, зовсiм про iнше. Не можна казати чоловiковi ВСЕ, про що ви думаете, не можна першою освiдчуватися йому в коханнi, не можна на самому початку стосункiв погоджуватися на секс (навiть якщо вам самiй цього дуже хочеться. Звучить банально, але в жiнцi справдi мае залишатися якась загадка й неприступнiсть. Чоловiк, на жаль, насамперед мисливець. Навiть якщо в нього за плечима три вищi освiти!
Добавить комментарий Комментарии: 2
Igor
Igor , 44 года25 декабря 2013 16:07
Продовження
Навiть якщо ви з ним у шлюбi вже 10 рокiв. Загалом, бути з чоловiком АБСОЛЮТНО щирою - це не чеснiсть, а дурiсть.

I, нарештi, постулат третiй... Так, попри все це, прожити без чоловiка дуже важко. I рiч тут не в народженнi дитини чи в забиваннi горезвiсного цвяха. I вже тим паче не в громадськiй думцi, якiй притаманне негативне ставлення до самотнiх жiнок. Просто природа влаштована так, що (бодай перiодично) ми один одному дуже необхiднi. Факт залишаеться фактом - ми один одному потрiбнi.

Кар'ера

Нi, нас, тридцятирiчних, не обдуриш модним словом "кар'ера".

Рiвень професiоналiзму - це саме той критерiй, за яким можна оцiнити вас не тiльки як фахiвця, а й... як людину. Бо якщо 20-рiчному можна вибачити брак професiйних знань, то в 30 рокiв вiд вас сподiваються i досвiду, i знань, i вмiння будувати стосунки з людьми.

Те, що кар'ера опинилася в цьому списку лише на третьому мiсцi, зовсiм не означае, що вона неважлива. Просто чим старшою я стаю, тим гiрше я ставлюся до жiнок, якi ставлять кар'еру на перше мiсце. Це, на мiй погляд, одна з двох геть непотрiбних крайнощiв. Друга, навпаки, полягае в тому, що жiнка навiть не намагаеться зробити кар'еру чи просто знайти хорошу роботу. Ось про цi двi крайнощi я й хотiла б поговорити. Тим паче, що таких прикладiв вистачае.

Отже, спочатку випадок, коли до 30 рокiв жiнка перетворюеться на машину для заробляння грошей, а ночами iй сниться не коханий чоловiк, а нова посада. До речi, далеко не завжди такi жiнки самотнi. Часто в них е не тiльки чоловiки, а й дiти. Проте з раннього ранку до глибокого вечора вони перебувають на роботi, а у вихiднi складають робочi плани на найближчий тиждень. Безумовно, я не стверджую, що всi вони при цьому глибоко нещаснi й практично цiлковито складаються з комплексiв. Е жiнки, якi просто не створенi для сiмейного життя й одержують вiд роботи величезне задоволення. Та мова не про них. На жаль, але бiльшiсть таких трудоголичок використовують роботу як наркотик, намагаючись забути про невдале особисте життя, негаразди в сiм'ях, або борються таким чином зi своiми дитячими комплексами. Та шлях цей, на жаль, веде в глухий кут. Стосунки в сiм'i вiд цього тiльки погiршаться, особисте життя вже точно не складеться, а комплексiв тiльки побiльшае. Серйозний нервовий зрив - це те, чим закiнчуються подiбнi iсторii.

Тепер про другу крайнiсть: вона зазвичай характерна для жiнок, якi мають дуже добре забезпечених чоловiкiв. У цьому разi вони не працюють взагалi або суто символiчно (просто для спiлкування з навколишнiм свiтом). Зате вони опiкуються сiм'ею, дiтьми i власною зовнiшнiстю. Все це, звичайно, добре, але, на жаль, наше життя дуже нестабiльне. А тому однiеi чудовоi митi чоловiк може розоритися чи просто пiти. I ось тут перед жiнкою постае питання про необхiднiсть працювати. Та вища освiта залишилася лише в спогадах, а досвiду роботи немае взагалi. Не позаздриш!

Звичайно, це крайнощi, але, в будь-якому разi, до 30 рокiв потрiбно обов'язково мати можливiсть самiй заробляти собi на життя. I при цьому постаратися не дiстати через це нервовий зрив!

Безумовно, подруги, чоловiки та кар'ера - це далеко не все, iз чого складаеться життя 30-рiчноi жiнки. Однак це те, що хвилюе в першу чергу абсолютно всiх без винятку. Хоча е ще дiти, здоров'я, краса, захоплення i ще багато чого!

Нинi я розумiю, що тридцять, напевно, пречудовий вiк. Коли помилки молодостi вже позаду, а життя все ще попереду! Адже не змiнилося головне - мое ставлення до самоi себе й усього, що я бачу навколо: я все ще почуваюся юною, вiрю в чудеса та вмiю дивуватися навколишньому свiту. Чого, власне, й вам бажаю! Хоч скiльки рокiв вам е!
Показать ответы (1)

© 2020 UkrDating.net
Украинские романтические знакомства и встречи


Rambler's Top100
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.